Kompletni tovori (prevoz tovora s kompletnim vlačilcem)

Za prevoz industrijskega tovora, bodisi paletiziranega ali pa ne, svetujemo kompleten prevoz tovora. Kompletni tovori se izvajajo z vlačilcem dolžine 13,6m in nosilnosti 24t, ali pa s prikoličarjem, ki daje največjo možno nakladalno površino pa tudi prostornino.

Vlačilci ponujajo klasično notranjo višino 2,75m. Razpolagamo pa tudi z vlačilci do 3m notranje višine. Širina vlačilcev je klasična – 2,45m do 2,48m. Dve vozili pa imata celo razširljivi prikolici, tako da lahko peljeta tudi širši tovor brez dovoljenja za izredni prevoz.

Pri prikoličarjih pa stranka lahko izbere kompozicije 7,7m + 7,7m ali pa 7,2m + 8,2m ter različne kombinacije med tema dvema. Volumensko lahko vsi naložijo podobno. za ustrezno rešitev se je potrebno nato odločiti samo na podlagi dolžine posameznih komadov v pošiljki.

Glede na to da prevoz zajema pomemben delež končne prodajne cene za podjetja, je izbira prepeljati kar največ blaga naenkrat hkrati tudi najbolj optimalna. Prevozništvo je naša specializacija, zato nam lahko zaupate s svojimi logističnimi izzivi.

Povprasevanje_najem kombija

Dolgoletna tradicija v logistiki (prevozništvo)

Imamo dolgoletne izkušnje v organizaciji prevozov po celi Evropi in Balkanu ter nekaterih državah bivšega vzhodnega bloka (lokalni in mednarodni prevozi). Našo ekipa sestavljajo ljudje, ki so se kalili še v času, ko je Evropa imela zunanje meje, zato nam carinsko poslovanje ni tuje. Tako se priporočamo za prevoze v države, za katere še danes velja obvezno carinjenje blaga, prečkanje vnaprej dogovorjenih mej in podobno.

Potrebujete prevoz z zbirnikom?

Zakaj izbrati Manever?

Skozi leta poslovanja je nabor naših voznikov optimalen, zato lahko jamčimo za kakovost izvedbe znotraj dogovorjenih terminov. Posebej poudarjamo natančnost spoštovanja rokov pri kompletnih prevozih, saj je tam najlažje predvideti čas trajanja vožnje, ker se potuje od točke A do točke B brez vmesnih postankov.

Odlikuje nas:

 • izkušena ekipa disponentov
 • preverjeni vozniki
 • spremljanje tovora na celotni poti
 • brezhibna vozila
 • uporaba varovanih parkirišč
 • zavarovan tovor med prevozom

Cena prevoza tovora

Mnogo strank pri povpraševanju želi, da bi jim podali informacijo o ceni prevoza na kilometer, da bi si lahko na tej podlagi sami izdelovali kalkulacije za potrebe njihove prodaje. Cena prevoza se na trgu vedno oblikuje prosto, razen tega je odvisna od države v katero stranka želi dostaviti svoj tovor. Zato nas za točen izračun cene kontaktirajte na mail info@manever.si ali spodnji obrazec.

Ob povpraševanju nujno navedite:

 • relacijo prevoza (po možnosti s poštnimi številkami)
 • količino
 • dimenzijo in
 • težo blaga

Potrebujete prevoz z zbirnikom?

POKLIČI 040 415 408 za ponudbo!

Obiščite našo Facebook stran!

Pošlji povpraševanje:

  Ime in Priimek

  Email

  Relacija

  Dimenzija tovora (samo pri prevozu)

  Količina (samo pri prevozu)

  Teža (samo pri prevozu)

  Ostalo (prosimo, vključite datum in opis storitve, ki jo potrebujete)