Prevoz zbirnih tovorov

Seveda vsa podjetja niso enako močno prisotna na vseh trgih. Na določeno destinacijo morda želite dostaviti zbirni tovor, ki ne ustreza kombi prevozu, ne morete pa plačati kompletnega šleperja na tej relaciji?

Prepustite nam ustrezno logistično rešitev za vaš zbirni tovor!

Z našimi solo kamioni dolžine 6m in nosilnosti 5t vam robo z zbirnim tovorom prav tako dostavimo naslednji dan, izpostavimo pa naj še da so ta vozila opremljena z nakladalno rampo, se pravi da na razkladu prejemnik ne potrebuje nujno viličarja. To je še posebej dobrodošlo na manjših firmah, ki dobavljajo surovine ali pa trgovsko blago tako redko, da se jim nakup viličarja preprosto ne izplača.

V kolikor vam solo kamion ne zadošča, pa vam vaš zbirni tovor naložimo z našimi vlačilci, tako da še vedno prihranite na ceni prevoza, saj vam ni potrebno zakupiti celotni kamion.

Zbirni tovor kot idealna rešitev za manjša podjetja

Manjša podjetja velikokrat v svojem proizvodnem procesu ne proizvedejo zadostne količine blaga, ki bi se ga naložilo kot kompletni tovor na cel kamion. Zato je zanje izjemno primerna in poceni rešitev zbirni tovor.

Ni pomembno ali želite v tisoč kilometrov oddaljen kraj dostaviti majhen paket ali pa več palet, pri Manevru vemo, da je tudi najmanjša pošiljka enako pomembna kot poln kamion tovora. Namesto vas poskrbimo, da tovor prispe varno in hitro do cilja.

Ponudbo za prevoz vam pošljemo v najkrajšem možnem času. Za izdelavo ponudbe potrebujemo naslednje podatke:

 • relacija prevoza
 • teža tovora
 • dimenzije tovora

Izpolnite obrazec na dnu te strani, pokličite na 040 415 408 ali pošljite mail na info@manever.si. Veseli bomo vašega povpraševanja!

Za prevoz industrijskega tovora svetujemo kompleten prevoz z vlačilcem ali prikoličarjem.

POKLICITE 040 415 408 za ponudbo!

Obišči nas na Facebooku.

Pošlji povpraševanje:

  Ime in Priimek

  Email

  Relacija

  Dimenzija tovora (samo pri prevozu)

  Količina (samo pri prevozu)

  Teža (samo pri prevozu)

  Ostalo (prosimo, vključite datum in opis storitve, ki jo potrebujete)