Najem kombija Maribor in okolica

Za vašo ceno najema kombija nas pokličite na 040 415 408 ali pošljite mail na info@manever.si.

Cena najema tovornega kombija – oglejte si cene najema kombijev na tej povezavi

Potrebujete najem potniškega kombija?

V kolikor iščete najem potniškega kombija vam ponujamo najem kombija s šestimi sedeži in 2m tovornega prostora ali potniški kombi s 8+1 sedeži in 1m tovornega prostora. Kliknite na povezavo.

Najem tovornega kombija Maribor in okolica

Najem kombija Maribor in okolica: Ali ste kupili kos večjega pohištva? Ste si privoščili novo kuhinjo? Morda se odpravljate v Ikeo Graz po večji nakup in potrebujete najeti kombi za prevoz nakupa?

Potem ste na pravem naslovu! Lahko vam ponudimo najem kombija, s katerim si lahko pripeljete celoten nakup iz katerekoli trgovine v Sloveniji ali tujini. Ne samo to, naši kombiji imajo letno slovensko in avstrijsko vinjeto! Plačane tunele pri St. Michaelu v Avstriji in brezplačno vam damo v uporabo GPS navigacijo.

Kombi lahko pridete iskati na naš naslov – Vodovodna ulica 20, Maribor ali pa vam ga za doplačilo dostavimo do vaših vrat.

Najem kombija pri Manevru se splača!

  • avstrijska in slovenska vinjeta (prosimo vas, da nas obvestite v primeru, da potrebujete avstrijsko vinjeto, da vam rezerviramo ustrezni kombi)!
  • BREZPLAČNO parkiranje vašega avtomobila v času najema na varovanem parkirišču.
  • Naši kombiji so opremljeni z NAVIGACIJO, ki vam jo nudimo brezplačno!
  • Plačilo varščine za najem ni potrebno.

Flota tovornih kombijev za najem:

Dva tovorna kombija Citroen Jumper (L4 H3) – 3,8m dolžine, 1,7m širine in 2m višine tovornega prostora

Pet tovornih kombijev za najem L3H2 – 3,5m dolžine, 1,6m širine in 1,8m višine tovornega prostora

Najem kombija cena – oglejte si cene najema kombijev na tej povezavi

Iščete najem potniškega kombija?

Za najem tovornega kombija nas pokličte na 040 415 408 ali pošljite mail na info@manever.si.

Obiščite našo Facebook stran.

Možnosti najema – Maribor in okolica:

  • Slovenska Bistrica, Hoče, Rače, Slivnica, Miklavž na dravskem polju, Polskava, Fram, Rogoza, Orehova vas, Pragersko, Ruše, Pernica, Pesnica, Ptuj, Lenart, Kungota,…

Pogoji – za najem (Maribor in okolica):

  1. Ob prevzemu vozila ni potrebno plačilo varščine!
  2. Pranje oziroma čiščenje vozila od 30 € do 100 € + DDV (v primeru, ko je vozilo vrnjeno v umazanem stanju)
  3. Dostava vozila se obračuna v znesku 15 EUR (do 30 km iz Maribora). Vsak dodaten km se obračuna po ceni 0,5 EUR/km. Prav tako za isto ceno opravimo prevzem kombija po končanem najemu.
  4. V ceni najema vozila ni vključeno porabljeno gorivo. Porabljeno gorivo vam zaračunamo po povprečni porabi, ki jo prikaže potovalni računalnik.
  5. GPS navigacija – VKLJUČENA V CENO (prosimo izrecno naročite GPS ob najemu)!!

Potrebujete selitveni servis? Kliknite sem.

Najem kombija za prevoz tovora je idelana rešitev v primerih, ko vaš osebni avto ni dovolj za prevoz stvari. Naši tovorni kombiji so večinoma podaljšani in povišani, kar pomeni, da v njih lahko postavite še več vaših dagocenosti in le te so lahko večjih dimenzij.

Mnoge naše stranke, ki se odločijo za najem kobija niso profesionalni vozniki kombijev. To običajno niti ni velika težava – seveda, če so kombiji kolikor toliko “običajni”. Zato vam bodo nasveti za varno vožnjo tovornega kombija v pomoč in oporo.

Naši uporabniki potrebujejo predvsem uporabo daljših ali pa višjih različic tovornih vozil. Velikokrat je potrebno pripeljati kak material, ki je dolg okrog 4m, ali pa imamo opraviti z visokim tovorom okrog 2m. Tega seveda ni moč prevažati z najbolj pogostimi različicami kombijev, ki se uporabljajo pri najemodajalcih.

Preberite si nasvete za vožnjo naših tovornih kombijev.