Skladiščenje blaga

Za naše stranke nudimo tudi storitve skladiščenja blaga, prav tako vse manipulacije v zvezi s tem. Možno se je dogovoriti tudi za komisioniranje, pakiranje. Te storitve smo prenesli na naše povezano podjetje Karus d.o.o.

Najem skladiščnega prostora

Najem skladiščnega prostora za manjše in večje obsege blaga. Najem skladišča nudimo za krajša in daljša obdobja za fizične in pravne osebe.

  • Podjetjem nudimo tudi kamionski in kombi prevoz blaga po Sloveniji.
  • Skladiščenje se obračuna po dogovoru in odvisno od vrste blaga.
  • Skladišče je zavarovano, suho in ogrevano ter dostopno s kombiji in kamioni.
  • Blago skladiščimo na paletah, in s tem zagotovimo lažjo in hitrejšo manupulacijo z blagom. Blago je na tak način tudi “dvignjeno” od tal tudi če ni na skladišču v polici regala. Skladiščeno blago je vedno zaklenjeno in s tem varovano.

Za ponudbo skladiščenja nas kontaktirajte na mobilno številko 040 415 408 ali email info@manever.si. Oddajte povpraševanje tukaj.

Obiščite našo Facebook stran.

Najem prostora za skladiščenje za posameznike

Z dvigovanjem cen nepremičnin, se manjša tudi kvadratura bivalnega prostora, ki nam je na voljo. Ponavadi klet oz. shramba, ki nam je na voljo enostavno ne zadošča za naše potrebe. V ta namem vam ponujamo skladiščenje vaših stvari v okviru našega skladišča.

Za natančno ceno nas kontaktirajte na mobilno številko 040 415 408 ali email info@manever.si. Oddajte povpraševanje tukaj.

Nudimo tudi skladiščenje pohištva med selitvami. Prav tako vam nudimo storitve selitvenega servisa.

Skladišče – najem za pravne osebe

V primeru, ko podjetje potrebuje skadiščenje manjših količin proizvodov ali materiala – ko ni finančno vzdržno najeti celotno skladišče in le- tehga opremiti z viličrjem in skladiščnikom – je najboljša odločitev sklenitev pogodbe za skladiščenje materiala.

V najemu skladišča vam zagotavljamo nakladalno rampo, viličarja in strokovno osebo za manipuliranje s tovorom.

Logistične storitve

V primeru potrbe po logističnih storitvah, vam nudimo kamionski in kombi prevoz po Sloveniji in širši Evropi.