O podjetju Manever

Podjetje Manever d.o.o. je nastalo leta 2006 kot rezultat ideje lastnika, da bi združili manjše prevoznike v enotno močno skupino, ter bi skupaj z njihovim ter lastnim prevoznim parkom strankam ponudili kar se da raznovrstno paleto prevoznih možnosti.

Pokličite nas na 040 415 408 ali pošljite mail na info@manever.si.

To pomeni, da smo prisotni v vseh državah Evrope z možnostjo prevoza tovora od najmanjšega paketa pa vse do kompletnih pošiljk, prav tako pa organiziramo prevoze tovora izrednih dimenzij.

Naše storitve smo sčasoma dopolnjevali še z dodatnimi storitvami, ki smo jih leta 2013 prenesli na novoustanovljeno podjetje Karus d.o.o., kjer poleg prevozov nudimo še storitve selitev, skladiščenje, izposojo vozil, računovodske storitve in storitve digitalnega marketinga.

Več o storitvah digitalnega marketinga (upravljanje družbenih omrežij, optimizacija spletnih strani SEO, Google Ads oglaševanje, izdelava spletnih strani,…) si lahko preberete na spletni strani digitalni.manever.si

Naj izpostavimo še storitev poslovnih prevozov, poslovneže udobno pripeljemo na sestanek in to kjerkoli v EU. Tako dolga in naporna vožnja ni več vaša skrb, na sestanek pridete spočiti, hkrati pa lahko med vožnjo opravite tudi druge stvari, morda se celo pripravite na sam sestanek.

Obiščite našo Facebook stran.