Selitveni servis Maribor – Manever

Pokličite!
040 415 408

Selitveni servis (Maribor) se prilagodi vašim časovnim potrebam, da s selitvijo čim manj motimo poslovni proces v podjetju. Seveda se tudi prilagodimo zasebnim strankam, da njihova selitev poteka čim manj moteče za celotno družino.

Za ogled ponudbe najema tovornega kombija kliknite sem.

Iščete najem potniškega kombija?

Uredimo tudi odvoz starega pohištva ali drugih predmetov na deponijo. Pokličite za ponudbo odvoza na deponijo (040 415 408) ali pošljite mail na info@manever.si.

Opravljamo selitve iz poslovnih prostorov ali privatne selitve iz stanovanja ali hiše. Pred vsako selitvijo opravimo razgovor s stranko, kjer se določi okvirni čas in strošek za selitev.

V selitev se všteva montaža in demontaža, pakiranje (zavijanje) in ustrezna embalaža. Za vaše predmete, ki so predmet selitve ustrezno poskrbimo. Prav tako se v selitev šteje prevoz s tovornim kombijem.

Predmeti, ki so predmet selitve so v času storitve ustrezno zavarovani.

Se pripravljate na selitev? Potrebujete pomoč?

Ni problema, selitveni servis Maribor vam ponuja storitev selitve, tovorna vozila vseh velikosti in zanesljivo in izkušeno ekipo, ki vam bo  varno prenesla vaše dragocenosti. Noben hodnik ni preveč zavit in nobeno nadstropje previsoko!

Selitev je zahtevna iz logističnega vidika, prav tako pa potrebujete dobro in izkušeno ekipo, ki vam bo varno prenesla vaše dragocenosti v novi dom.

Opravljamo:

Selitveni servis - Selitve stanovanj in hiš

Selitveni servis Maribor

Selitveni servis - Selitve podjetij in pisarn

Selitveni servis s tradicijo

Selitveni servis Manever vam ponuja:

  • demontažo
  • pakiranje in embalažo (za doplačilo in po dogovoru)
  • jasno označevanje embalaže
  • transport
  • montažo na novi lokaciji
  • odvoz na deponijo

Obiščite našo Facebook stran.

Pokličite!
040 415 408

Pošljite nam povpraševanje!

Ime in Priimek

Kontaktna številka

Email

Najem ali selitev?
selitevnajem kombija

Datum

Opombe?

 Želite selitev opraviti sami?

Ni problema! Najamete lahko naše tovorno kombi vozilo. Omogočamo tudi 6 urni najem kombija in ugodne cene. Naša vozila so tehnično brezhibna in z brezplačno GPS navigacijo. Opremljeni so z avstrijsko in slovensko vinjeto, tako da je skrb za dodatne stroške odveč. Pošljite nam povpraševanje ali pokličite na 040 415 408.

Več o naši ponudbi najema kombija si preberite tukaj.