Selitveni servis Maribor in okolica – selitve Manever

Selitveni servis cenik – pokličite!
040 415 408

Selitveni servis Manever – prilagodimo se vašim časovnim potrebam, da s selitvijo čim manj motimo poslovni proces v podjetju. Seveda se tudi prilagodimo zasebnim strankam, da njihova selitev poteka čim manj moteče za celotno družino.

Za ogled ponudbe najema kombija za selitev kliknite sem.

Iščete najem potniškega kombija?

Uredimo tudi odvoz starega pohištva ali drugih predmetov na deponijo. Pokličite za ponudbo odvoza na deponijo (040 415 408) ali pošljite mail na info@manever.si.

Opravljamo selitve iz poslovnih prostorov ali pomoč pri selitvi iz stanovanja ali hiše. Pred vsako selitvijo opravimo razgovor s stranko, kjer se določi okvirni čas in strošek za selitev. Selitveni servis sestavlja ekipa, ki vas na terenu ne bo razočarala.

V selitev se všteva montaža in demontaža, pakiranje (zavijanje) in ustrezna embalaža. Za vaše predmete, ki so predmet selitve ustrezno poskrbimo. Prav tako se v selitev šteje prevoz s tovornim kombijem.

Predmeti, ki so predmet selitve so v času storitve ustrezno zavarovani. Selitveni servis vam po predhodnem dogovoru dodatno zavaruje vaš dragocenosti (slike, ipd.). Obvestite nas o posebnostih vaše selitve, da bomo pripravljeni na vsak izziv.

Se pripravljate na selitev? Potrebujete pomoč pri selitvi?

Ni problema, selitveni servis vam ponuja storitev selitve, tovorna vozila vseh velikosti in zanesljivo in izkušeno ekipo, ki vam bo  varno prenesla vaše dragocenosti. Noben hodnik ni preveč zavit in nobeno nadstropje previsoko!

Selitev je zahtevna iz logističnega vidika, prav tako pa potrebujete dobro in izkušeno ekipo, ki vam bo varno prenesla vaše dragocenosti v novi dom.

Kot selitveni servis opravljamo:

Selitveni servis - Selitve stanovanj in hiš

Selitveni servis Maribor

Selitveni servis - Selitve podjetij in pisarn

Selitveni servis s tradicijo

Selitveni servis Manever vam ponuja:

 • demontažo
 • pakiranje in embalažo (za doplačilo in po dogovoru)
 • jasno označevanje embalaže
 • varen in zavarovan prevoz vaših dragocenosti
 • odvoz na deponijo
 • odvoz starega pohištva
 • prevoz in montaža pohištva

Obiščite našo Facebook stran.

Pokličite selitveni servis Manever!
040 415 408

Pošljite nam povpraševanje!

  Ime in Priimek

  Kontaktna številka

  Email

  Najem ali selitev?
  selitevnajem kombija

  Datum

  Opombe?

  Želite selitev opraviti sami? Najem kombija za selitev

  Ni problema! Najamete lahko naše tovorno kombi vozilo za selitev. Omogočamo tudi 6 urni najem kombija in ugodne cene. Naši tovorni kombiji za vašo selitev so tehnično brezhibni in z brezplačno GPS navigacijo. Opremljeni so z avstrijsko in slovensko vinjeto, tako da je skrb za dodatne stroške odveč. Pošljite nam povpraševanje ali pokličite na 040 415 408.

  Več o naši ponudbi najema kombija za selitev si preberite tukaj.

  Montaža pohištva Maribor

  V sklopu selitvenega servisa vam v Mariboru in okolici ponujamo tudi storitev montaže pohištva. V primeru, da ste kupili kaj vejega in dragocenega, vam lahko naša ekipa pomaga pri montaži vaše omare, postelje ali kuhinje.

  Odvoz starega pohištva cenik

  Ker odvoz starega pohišta zahteva najmanj dve osebi in kombi, storitev ni najcenejša. Najnižja cena za odvoz starega pohištva je 50 EUR, vašo ceno pa formiramo glede na individualno situacijo (lokacija, nadstropje, število in volumen kosov,…).

  Zato vam svetujemo da pokličete na 040 415 408 za vašo ceno storitve. Za odvoz na deponijo pripravite plačano položnico za komunalo, saj večina občin nudi brezplačno odlaganje odpadkov na deponiji. Tudi to pravilo pa ima izjeme, zato preverite pri vašem komunalnem podjetju kakšni so pogoji za odlaganje kosovnih odpadkov na deponijo. V primoru nastalih stroško, vam bomo le-te tudi zaračunali.

  Pomoč pri selitvi

  Selitev je eden izmed najbolj zahtevnih dogodko posameznika ali družine. Za boljšo izkušnjo selitve si preberite naše predloge za pripravo na selitev.

  Selitveni servis

  Smo izkušena ekipa diponentov, voznikov in terenskih delavcev, ki med drugim opravlja tudi storitve selitvenega servisa. naša posebnost je to, da vas lahko preselimo tudi v tujino, s kombijem ali morda tudi večjim tovornjakom. Selitveni servis v podjetju Manever je pomemben del naše ponudbe. Preselili smo že veliko zadovoljnih strank – tudi v Avstrijo in Nemčijo (in iz nje).